Min blog

Læs mine indlæg om hundetræning, klikkertræning, indlæringspsykologi og andre tips og tricks her

Alle indlæg

  • All
  • Generelt
  • Hundetræning
  • Kattetræning

Klikkertræing

Det er muligt, at nogle af jer allerede har stiftet bekendtskab med konceptet om klikkertræning, men måske er I ikke fuldstændig bekendte med, hvad det indebærer, hvordan man går i gang, og hvorfor det er en populær tilgang blandt mange hundeejere og trænere. Som en praktiserende hundetræner anvender jeg klikkertræning som en central del af […]

Sådan forbereder du din hund til et stressfrit besøg hos dyrlægen

Vidste du at mange hunde lider af nervøsitet eller angst i forbindelse med besøg hos dyrlægen? I dette blogindlæg vil jeg gennemgå følgende emner: Hvordan kan man identificere, om ens hund er nervøs eller bange? Hvorfor er det vigtigt at forebygge og håndtere hundens angst for dyrlægebesøg i stedet for blot at behandle symptomerne? Hvordan […]

Hunde is til sommerens varme dage

Hjemmelavet is til din hund, som kan være med til at køle din hund ned i sommervarmen, find opskrifterne her.

Få din hund godt igennem sommeren

Hjælp din bedste ven så godt som muligt igennem sommervarmen, så du undgår skader, dehydrering, overophedning og generelt få en mere tilpas hund i varmen.

Det nye liv med en hundehvalp.

Den første uge med en lille hundehvalp er ikke kun en dans på røde roser, vi var begge forberedt på at det ville blive hårdt, men jeg synes alligevel at jeg blev lidt overrasket.

Potefokus har fået nyt medlem – Mød Pablo

Potefokus er blevet et medlem rigere, nemlig Labrador/Golden retriever blandingen Pablo. Vi udvider nemlig vores familie med den lækreste hvalp, og i kommer med i hele træningsprocessen.

Forberedelse til den nye hundehvalp

Hvis du ligesom jeg selv er helt ny i ejer til en lille hundehvalp og derfor også synes at der findes sindsygt mange forskellige hundeprodukter, at sortimentet inden for tilbehør er enormt men også at foder- og forsikringsjunglen er uoverskuelig?

Hvordan vælger man den rigtige hunderace?

Der findes flere 100 forskellige hunderacer, så hvordan vælger man den rigtige hunderace?
Der er nogle ting hvis du spørger mig som du SKAL have med i overvejelsesprocessen inden du bringer en hund ind i dit liv, ligemeget om det er en voksen hund eller en hundehvalp.

Kan man lære en gammel hund nye tricks?

Et af de spørgsmål som jeg er stødt mest på især de sociale medier men også i virkeligheden er om træning har en alder, altså om en hund eller andre dyr nogensinde bliver for gammel til at kunne trænes.

TRÆNING MED TARGET

Som jeg skrev i mit indlæg omkring klikkertræning, lovede jeg at fortælle jer mere omkring træning med target. Targettræning er en rigtig god øvelse at starte med når man skal træne med klikkeren de første gange og bruge den i praksis. Targettræning går ud på, at dyret skal berøre en genstand, som den efterfølgende kan […]

Træning med Loui d. 12. November 2018

Idag er første gang nogensinde at jeg ligger  træningen med dyrene ud på nettet, uden at have redigeret i videoen. Jeg vil gerne vise jer præcist hvad der sker under min træning også selvom der sker fejl. Da jeg ikke vil have i skal tro, at jeg som træner aldrig laver fejl og at de […]