Potefokus har fået nyt medlem – Mød Pablo

Potefokus er blevet et medlem rigere, nemlig Labrador/Golden retriever blandingen Pablo. Vi udvider nemlig vores familie med den lækreste hvalp, og i kommer med i hele træningsprocessen. Helt fra tankerne inden vi valgte avler, hvordan vi har forberedt os til at Pablo flytter ind, hvordan vi introducere Pablo til vores kat Loui, træningen generelt samt en masse andet.

Potefokus kommer derfor til at blive mere aktiv, og jeg glæder mig til at inddrage jer i processen, mine tanker mht træning samt hvordan det er at få et helt nyt familiemedlem ind i vores hverdag.

Så jeg håber i vil følge med i fremtiden, og ser ligeså meget frem til at se hvordan Pablo udvikler sig samt, hvordan du kan starte op med træningen af din hundehvalp, hvor der også vil blive lagt et stort fokus på hvordan det er at træne en hundehvalp når hverdagen er noget anderledes end den var for 1 år siden grundet Coronanedlukningen.

Husk at følge med på Facebook og Instagram, hvor der vil komme lidt flere hverdagsopdateringer med Pablo og små hverdagstræninger.

God træningslyst