Mine træningshold

Velkommen til Potefokus’ holdtræning! Jeg tilbyder en række hold, der er designet til at styrke båndet mellem dig og din hund, uanset om I er nybegyndere eller allerede er godt i gang med træningen. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige hold, samt komme videre og tilmelde dig til det hold du ønsker.

Praktisk information for alle hold:

Adresse for fysiske hold: Bjergvejen 51, 5672 broby

Online træningshold: Foregår på nuværende tidspunkt via en lukket facebookgruppe

Der kommer løbende nye hold, så hold øje her på siden, Facebook og Instagram.

Velkommen til mit Hvalpetræningshold!

Start rejsen mod den gode familiehund allerede fra din hvalp er 8 uger gammel med mit dedikerede træningsprogram, hvor positiv træning og sjov leg er i centrum.

Har du en hvalp mellem 8 uger og 6 måneder? Dette hold er skræddersyet til dig. Her lægger jeg vægt på at skabe den ultimative familiehund, for dig og din familie. Jeg fokuserer på praktiske øvelser, der nemt kan integreres i din dagligdag, og som styrker samarbejdet mellem dig og din hvalp.

Positive metoder:

Min træning baserer sig på positive metoder, hvor vi benytter klikkertræning, som anbefales, men ikke er påkrævet. Målet er at skabe en træningsoplevelse, der er sjov og givende for både dig og din hvalp.

Din rejse med din hvalp:

Jeg ønsker at hjælpe dig med at komme godt i gang med træningen af din hvalp. Dette handler ikke kun om at lære øvelser, men også om at styrke samarbejdet mellem dig og din hvalp samt at øge din hvalps selvtillid i mødet med verdenen. Jeg vil også sørge for, at du føler dig tryg i din nye rolle som hundeejer.

Sociale færdigheder:

Udover træningen er det afgørende, at din hvalp lærer at begå sig socialt med både andre hunde og mennesker. Derfor vil der til hver træningssession(hvis der er match mellem hundene på holdet) inkludere ca. 45 minutters træning, der tilpasses hvalpens tempo, efterfulgt af 15 minutters fri leg, hvis der er et match mellem hundene. Mine holdstørrelser er begrænset til maksimalt 6 hvalpe, så der er masser af tid til individuel opmærksomhed.

Pris:

Prisen for deltagelse i mit hvalpetræningshold er 1.100 kr.

Afslutning og miljøtræning:

Kurset afsluttes med en session i Odense hvor vi træner i et nyt miljø, herunder interaktion med andre mennesker, biler og cykler.

Dette hold er perfekt til dig, der ønsker:

 • En rolig, tryg og glad familiehund.
 • At lære øvelser som “Sit,” “Dæk,” “Indkald,” “Plads” og “Gå pænt.”
 • Brug for hjælp med udfordringer som alene hjemme-træning og renlighed. Tjek min 1:1 hvalpepakke  for mere information.

Start rejsen mod en harmonisk relation med din hvalp, og tilmeld dig mit hvalpetræningshold i dag! Sammen vil vi forme din drømmefamiliehund fra en tidlig alder.

Velkommen til mit Teenagehold

På dette hold får du trænet de bedste og mest brugbare øvelser for at få den familiehund du drømmer om.

Dette hold er til dig der har en teenagehund fra 6-18 måneder

Er din hund blevet for gammel til hvalpeholdet, men vil du gerne igang med træningen. Ligemeget om du har været på hvalpeholdet hos mig før eller ikke vil dette hold være en god mulighed for dig.

På mit teenagehold er der fokus på at skabe familiehunden som de fleste drømmer om, der vil blive lagt vægt på praktiske øvelser, hvor din unge hund lærer at have kontrol over sig selv, møde andre hunde og have fokus på dig. Derudover vil der blandt andet også være fokus på at gå pænt, sit, ro, bliv og impulskontrol.

Der bliver trænet ud fra positive metoder, hvor der vil blive brugt klikkertræning (dette er dog ikke et krav men en anbefaling).

På dette hold gælder det om at du kommer godt igang med træningen, for at styrke jeres samarbejde og ikke mindst jeres hunds kontrol over sig selv.

Udover selve træningen, er det også vigtigt at din unghund kan begå sig socialt overfor andre hunde og menensker. Derfor vil hver gang bestå af ca 45 minutters træning i hundens tempo og 15 min fri leg/snak bagefter(hvis der er et rigtigt match mellem hundene).

På dette hold vil der maximalt være 6 hunde.

Pris 1100 kr.

Holdet sluttes af med en  miljøtrænings gang, hvor vi øver at være ude blandt andre menensker.

Online hundetræningshold!

Velkommen til det spændende online hundetræningshold, som jeg har skabt til at passe perfekt ind i din travle hverdag, uden at gå på kompromis med din hunds træning!

Drømmer du om at fordybe dig i træning med din bedste hundeven, men har svært ved at finde tid i kalenderen til traditionelle træningshold? Så er dette din mulighed for at omdanne din stue til træningspladsen, og få et super godt bånd til din hund, gennem samarbejde og leg.

🏡 Træn hjemmefra, i din egen komfortzone, og deltag i mit eksklusive online fællesskab. Dette online træningshold er til dig som har deltaget på mine hold eller 1:1 forløb tidligere, nu ved du allerede, hvor effektiv træningen kan være med mig. Men dette er blot din mulighed for at dykke endnu mere ned i træningen, hvor vi virkelig kommer til at nørde med en masse sjove og udfordrende øvelser.

Som deltager på vores onlinehold får du adgang til:

📅 En lukket Facebook-gruppe, hvor du kan dele dine sejre, udfordringer og erfaringer med andre dedikerede hundeejere.

🎓 1 Ugentlig live undervisning og spørgsmål/svar-sessioner i Facebook-gruppen. Vi vil gennemgå ugens øvelser inden for emnerne lydighed, impulskontrol, tricks, fri indlæring, håndtering og kropskontrol.

🗓️ Vi mødes live i gruppen 8 gange! Og som en ekstra bonus har du adgang til 1x drop-in træning i måneden, hvor du kan finpudse dine færdigheder med min vejledning i den virkelige verden.

💼 Ved din tilmelding modtager du en omfattende workbook og reflektions spørgsmål for at forbedre din træningsoplevelse.

📝 Stil spørgsmål i Facebook gruppen, og forvent svar indenfor 72 timer – så du altid er støttet og guidet på din træningsrejse.

🐶 Tøv ikke! Tag springet og gør din hunds hverdag endnu sjovere. Tilmeld dig nu og lad os sammen skabe et stærkere bånd og en lykkeligere, mere velopdragen hund!

Jeg glæder mig til at træne med dig og din hund

Pris 999 kr.

 

Gå pænt i snor – Bootcamp

Drømmer du om at få en hund der altid går pænt i snor, som ikke trækker når den ser andre hunde, dyr eller mennesker men som bliver hos dig og stopper for et helt let pres i snoren, så er denne bootcamp noget for dig.

På denne bootcamp træner vi 3 dage af ca 1 time. Dig og din hund får en masse værktøjer, tips og tricks til hvordan i ender med at kunne gå sammen på en tur, hvor i begge nyder det i stedet for at det kun er 1 af jer der har det fedt.

Der vil på de 3 træningsdage være tale om et intensivt træningsforløb hvor dig og din hund, får en masse ny og sjov viden at arbejde videre med. Det er en fordel hvis du har gået på et af mine hold før, da du så ikke skal i gang med intro træningen som er nødvendig, for at kunne træne de andre dage, men kan gå direkte i gang med gå pænt i snor træningen.

Vi arbejder på at dig og din hund, har en super god kontakt og at denne bliver opretholdt lige meget om der er andre hunde, andre mennesker eller dyr der går forbi men at din hund enten sidder og venter sammen med dig eller går roligt ved din side. Der arbejdes derudover også på at fremmede mennesker kan komme over og hilse på din hund, uden den springer op, men i stedet kan være i et roligt møde.

Du kan forvente:
 • At dig og din hund får en masse redskaber med hjem tilpasset til præcis jeres situation.
 • Kan se resultater indenfor de 3 gange
 • At du skal fortsætte med at træne der hjemme for at opnå det perfekte resultat, og det er vigtigt at i øve på hver gåtur fremover
 • Nye måder at træne på
Pris 900 kr.

Dette skal du medbringe til hver træningsgang ligemeget holdet

 • Sele eller fast halsbånd
 • Almindelig snor (ikke en flexline)
 • Tæppe til din hund
 • Vand og skål
 • Pølleposer
 • De lækreste træningsgodbidder
 • Din hund skal være vaccineret
 • Skal have den lovpligtige hundeforsinkring (husk at undersøg om din forsikring også gælder hundetræningshold)

Det vil være muligt at købe træningsgodbidder, klikkere og alt det andet lækre udstyr fra min hjemmeside ved mig inden eller efter træningen.

Sandra Nielsen

God og professionel vejledning. Vi har fået mange gode og relevante værktøjet til vores franske bulldog. Vores største udfordring har været at vores hund hoppede op af gæster. Den havde den tendens til at gø, når vi snakkede med vores gæster - til tider op til 20 min, hvis den ikke fik opmærksomhed. - Dette har Potefokus hjulpet os med på lidt over en måned af 3 besøg...

Christina

Michaela er en meget dygtig og opmærksom hundetræner, som vi vil give vores bedste anbefalinger. Hun er meget behagelig og rummelig, og virkelig dedikeret i forhold til sit arbejde med dyr. Vi har deltaget på både hvalpehold og unghundehold med Michaela som underviser, og har haft stor gavn af hendes vejledning og hjælp hjemme hos os selv. Hendes undervisning er præcis og nem...

Karina Glasdam

Vi kan varmt anbefale PoteFokus. Michaela har været guidende og hjælpsom i vores vej ind i at have hund. Vi har gået på hhv hvalpe- og teenagehold, og har lært grundlæggende færdigheder, som var vores ønske til at få en glad og rolig familiehund. Derudover har der været god mulighed for socialisering med de andre hunde på holdet. Michaela er imødekommende og meget ...

30 45 23 31

Email kontakt@potefokus.dk

Adresse: Fangelvej 20 5672 Broby

  [/vc_column][/vc_row]