Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Fysisk træning

Hos mig er det vigtigt at du som hundeejer føler dig forstået og hjulpet. Derfor tilbyder jeg individuel undervisning, så i føler i får maximalt ud af undervisningen, samt hjælp lige når udfordringerne opstår.

Online undervisning

Online undervisning er til dig, der bor langt væk fra mig eller som ikke har lang tid i kalenderen til at sætte af til undervisning. Online undervisning foregår over Zoom eller google Meet og tager ca 30 minutter.

Få trænet din hund hjemme hos dig selv

Har du mistet overblikket, tålmodigheden og troen eller har du ikke den tid det kræver det første stykke tid, til at komme godt igang med træning, så tilbyder jeg at træne din hund hjemme ved dig selv, så du ikke skal undvære din bedste ven.

Træningshold

Hos mig er det vigtigt at du som hundeejer føler dig forstået og hjulpet, også selvom man er en del af en hold. Derfor er der maximalt 6 hunde pr hold, så der er mulighed for også at tage hverdagens problemer op.