Træning med Loui d. 12. November 2018

Idag er første gang nogensinde at jeg ligger  træningen med dyrene ud på nettet, uden at have redigeret i videoen. Jeg vil gerne vise jer præcist hvad der sker under min træning også selvom der sker fejl. Da jeg ikke vil have i skal tro, at jeg som træner aldrig laver fejl og at de dyr jeg træner kan gøre alt til perfektion.

Idag er det træningen med min killing Loui jeg vil vise jer. Min kæreste og jeg har haft ham i 1 måneds tid, og Loui har fra dag 1 vist sig at være min perfekte træningsmakker. Han er simpelthen så motiveret for at træne, og på den korte tid vi har haft ham, har han allerede lært mere end jeg havde turde håbe på. Som i kan se i klippet har han 100% lært hvad highfive er, og så godt som også lært sit. Idag trænede vi kun tricks, men vi træner også mere hverdagsrelaterede ting, som at få klippet klør og gå ind i sit transportbur, blive børstet osv.

Håber du synes det er spændende at se hvad vi træner, også selvom træningen ikke er så lang endnu. Træningssektionerne vil blive længere med tiden jo ældre han bliver.
Er der noget du gerne vil høre mere om, eller undre dig over at jeg gør, så skal du være velkommen til at skrive en kommentar eller mail til mig.

God træningslyst.