Fysisk undervisning

Vil du gerne have undervisning hvor der er 100% fokus på dig og din hund? 

Så er du kommet til det rette sted. For mig er det vigtigt at hund og ejer bliver mødt hvor de er, og får hjælp til det i har brug for. Vi vil i samarbejde og dialog have  fokus på lige netop det som du gerne vil have trænet. 

 

 

Hvordan foregår min undervisning?

I min træning har jeg stor fokus på at møde hund og ejer hvor de er. Jeg benytter mig af klikkertræning, som er med til at motivere hunden til at træne men også at træningen bliver sjov. 

Klikkertræning er noget alle kan lære, ligemeget hundens race eller dig som ejer. Jeg kommer hjem til dig, eller vi kan mødes på et grønt område i nærheden, og så tager vi træningen i et tempo så både dig og din hund kan følge med. 

En undervisningssession vil typisk være på 1 time med pauser ind i mellem så koncentrationen kan holde. 

Jeg vil gerne opbygge en masse erfaringen og en stor kundebase, derfor tilbyder jeg første undervisningsgang til kun 100 kr., du skal blot betale for min kørsel, som  bliver billigere. Derefter koster undervisning 449,- kr. pr gang 

Priser for kørsel: 
Fyn – Gratis 
Jylland – 350 kr. – Hvis i er flere på ruten koster det kun 250 kr for dig i kørsel
Sjælland 600 kr. – Hvis i er flere på ruten koster det kun 400 kr for dig i kørsel. 

Hos mig skal du minimum have undervisning 2 gange, da jeg vil være sikker på at træningen går som det skal og i ikke får problemer i opstarten. 

Kontakt mig

30 45 23 31

Adresse: Fangelvej 20 5672 Broby

Email kontakt@potefokus.dk

Det siger kunderne

Efter at vores hund, Max, en del gange er blevet angrebet af løse hunde, gav vores gåture efterhånde en del dårlige oplevelser. Max gøede helt vildt af andre hunde, og vi skældte ud eller forsøgte at "gemme os" skifte fortov osv, når vi kunne se andre hunde. Det var en ond spiral. Besluttede at søge hjælp og råd, og faldt over Potefokus.dk. Fik hurtigt en aftale med Michaela, og allerede efter første besøg, havde vi fået nogle værktøjer at bruge overfor Max,- men også os selv. Michaela har efterfølgende også været på opfølgningsbesøg. Ved at bruge det, som Michaela har lært os, har vi nu fået mere ro på under vores gåture. Max er endnu ikke helt rolig, men der er sket en stor forbedring. Det samme gælder for os, der går med ham. Så vi kan kun anbefale at kontakte Michaela og Potefokus, hvis man har udfordringer med sin hund.
- Maybritt
Jeg har haft stor hjælp af Michaela til træning af Sille, som er en blanding af shih tzu og malteser. Sille har problemer på gåture med at møde andre hunde, mennesker og børn. Michaela er givet god råd og redskaber til at håndtere Sille's adfærd og jeg har været rigtig glad for Michaelas hjælp, som allerede har givet udbytte. Michaela har været rigtig sød og forstående og været god til at rose både hund og os for de fremskridt der er sket.
- Birgitte