Professionel hundetræner

Hjælper dig med at træne en glad, sund & velopdragen hund i trygge rammer

Alle hunde ønsker at gøre det godt – med Potefokus bliver det en leg!
Jeg er uddannet og certificeret hundetræner!

Gør en god hund, endnu bedre!

At opdrage en hund er en af de bedste ting i verden. Men det kan være svært til tider!

At undgå bid, konstant at skulle fjerne tis fra tæppet, undgå at blive trukket afsted på gåture og navigere i den komplekse verden af ernæring kan være frustrerende og overvældende. Nogle gange føles det som om udfordringerne aldrig stopper.

Hos Potefokus tilbyder jeg personlig træning, holdtræning og produkter til hundeejere, så de kan overvinde deres hunds problemer og opnå en glad, sund og velopdragen hund.

Center for Dyreterapi
Professional Dog Training Classes in Cosford | Cosford Dog Training
Home Page

Sandra Nielsen

God og professionel vejledning. Vi har fået mange gode og relevante værktøjet til vores franske bulldog. Vores største udfordring har været at vores hund hoppede op af gæster. Den havde den tendens til at gø, når vi snakkede med vores gæster - til tider op til 20 min, hvis den ikke fik opmærksomhed. - Dette har Potefokus hjulpet os med på lidt over en måned af 3 besøg...

Christina

Michaela er en meget dygtig og opmærksom hundetræner, som vi vil give vores bedste anbefalinger. Hun er meget behagelig og rummelig, og virkelig dedikeret i forhold til sit arbejde med dyr. Vi har deltaget på både hvalpehold og unghundehold med Michaela som underviser, og har haft stor gavn af hendes vejledning og hjælp hjemme hos os selv. Hendes undervisning er præcis og nem...

Karina Glasdam

Vi kan varmt anbefale PoteFokus. Michaela har været guidende og hjælpsom i vores vej ind i at have hund. Vi har gået på hhv hvalpe- og teenagehold, og har lært grundlæggende færdigheder, som var vores ønske til at få en glad og rolig familiehund. Derudover har der været god mulighed for socialisering med de andre hunde på holdet. Michaela er imødekommende og meget ...

1 times undervisning

649 kr. + kørsel

(Kørsel over 20 km fra min bopæl koster 2 kr. pr. km.)

Hvalpepakken

Har du lige fået en hundehvalp? Denne pakke hjælper dig godt fra starten, med anbefalinger til udstyr, aktivering, træning i at være alene hjemme, håndtering og besvarelse af dine spørgsmål og mål for din nye hundehvalp.

2x individuel undervisning

1,5 times teori

Træningsplan til alene hjemme træning

1.800 kr + kørsel

(du sparer 620 kr.)

Gå pænt i snor

Er din hund en trækker på gåturen? Denne pakke giver dig redskaberne til at opnå den perfekte gåtur, med gode øvelser og anbefalinger til udstyr både inden- og udenfor hjemmet.

3x individuel undervisning

1 times teori

Gratis klikker

1.800 kr + kørsel

(du sparer 620 kr.)

Miljøtræning

Ønsker du en stressfri oplevelse med din hund i forskellige miljøer, f.eks. på ferier eller cafébesøg? Denne pakke giver dig anbefalinger til udstyr og træning, både indenfor og udenfor hjemmet, der styrker jeres kontakt og opfylder dine drømme og mål.

3x individuel undervisning i forskellige omgivelser

1 times teori

Træning af impulskontrol og kontaktøvelser

1.800 kr + kørsel

(du sparer 620 kr.)

Hvordan foregår min undervisning?Jeg lægger stor vægt på, at du som hundeejer føler dig set og hørt, når du træner med mig. Derfor tilbyder jeg personlig træning, hvor jeg dedikerer min fulde opmærksomhed til dig og din hund.

Det betyder også, at der ikke findes nogen dumme eller pinlige spørgsmål eller holdninger. Jeg ønsker, at du er ærlig, så vi sammen kan komme videre med træningen.

Jeg træner udelukkende med hundevenlige metoder og fokuserer på indlæringspsykologi. Jeg har gode erfaringer med at bruge klikkertræning og har opdaget, at det er en metode, som alle kan lære, uanset alder og tidligere træningserfaring. Det er dog vigtigt at bemærke, at klikkertræning ikke er et krav for min undervisning.

Inden vores træning sender jeg et kort spørgeskema til din e-mail for at kunne planlægge undervisningen tilpasset dig og din hunds behov.

Hver træning starter med en samtale baseret på spørgeskemaet. Herefter går vi i gang med træningen, hvor du får nogle værktøjer og øvelser, som du kan fortsætte med, indtil vores næste møde.

Kontakt mig

30 45 23 31

Email kontakt@potefokus.dk

Adresse: Fangelvej 20 5672 Broby

  Om Potefokus

  Jeg hedder Michaela Ansbjerg, en erfaren hundeadfærdsinstruktør uddannet hos Center for Dyreterapi.

  Jeg har undervist og trænet hunde i mere end 7 år, og har jeg hjulpet mere end 100 hunde og deres ejere med at skabe et sundt og velafbalanceret liv i samarbejde med hinanden.

  Mit mål med Potefokus er at inspirere og hjælpe hunde og deres ejere med at opbygge et trygt, sjovt og effektivt samarbejde, baseret på klikkertræning og indlæringspsykologiske principper. Jeg sætter stor vægt på at opretholde en god forståelse mellem hund og ejer og at tage tingene i et tempo, hvor begge parter kan følge med. Der er ingen dumme spørgsmål i min træning, og tillid mellem mig og mine kunder er af allerstørste vigtighed.

  Hvis du har spørgsmål om din hunds adfærd, problemer eller andre udfordringer, så tøv ikke med at kontakte mig. Lad os samarbejde om at skabe en glad hverdag for dig og din hund!

  Potedask,
  Michaela Ansbjerg

  Hundetræning fyn