Online forløb

Vil du gerne have undervisning hvor der er 100% fokus på dig og din hund? 

Så er du kommet til det rette sted. For mig er det vigtigt at hund og ejer bliver mødt hvor de er, og der i samarbejde og dialog bliver lagt fokus på lige netop det som du gerne vil have trænet. 

Hvordan underviser og træner jeg hunde?

I min træning har jeg stor fokus på at møde hund og ejer hvor de er. Jeg benytter mig af klikkertræning, som er med til at motivere hunden til at træne men også at træningen bliver sjov. 

Klikkertræning er noget alle kan lære, ligemeget hundens race eller dig som ejer. Jeg træner kun med positive metoder og for mig et det vigtigt at tage tingene i et tempo hvor alle kan følge med. Der findes ingen dumme spørgsmål, og man skal endelig stille så mange man kan. 

Hvis du ikke vil træne med klikkertræning kan jeg stadig hjælpe dig, grunden til jeg bruger klikkertræning er fordi det er et super stærkt værktøj, men ikke et krav. 

 Hvordan forgår online undervisning? 

Med et online undervisningforløb hos mig får du muligheden for at arbejde med din hund hjemme i jeres trygge rammer, uden at skulle fokusere på andet end træningen. 

Vi vil mødes online 1 gange i ugen alt efter behov, hvor jeg underviser ved hjælp af videoer og dialog med dig omkring hvilke udfordringer i har eller som opstår i træningen. Du får så “lektier” for til næste gang vi mødes, hvor vi aftaler hvad du skal træne samt hvordan du skal gøre det. 

Jeg gerne vil opbygge en masse erfaringen og en stor kundebase, derfor tilbyder jeg første undervisningsgang koster 100 kr. derefter koster det 149 kr. pr gang. 

Hos mig skal du minimum have undervisning 2 gange, da jeg vil være sikker på at træningen går som det skal og i ikke får problemer i opstarten. 

Det siger kunderne

Jeg vil mere end gerne rekommendere Michaela som din nye hundetræner. Hun er rigtig god til at lytte og lave en plan der passer nøjagtig til din hund og dig, alt efter dine behov og tid. Jeg har haft en rigtig god oplevelse med hendes online undervisninger, hvor vi bl.a.!har ugentlige opfølgnings-aftaler omkring fremgangen af træningen og eventuelle nye ting vi gerne vil have vores hunde til at blive bedre til. Hun er rigtig opmærksom på de mindste detaljer, er rigtig flink og super dejlig at arbejde med. Kan helt klar anbefales! 🐕☺️
- Emma E
Har indtil nu fået rigtig meget hjælp, hun fokusere 100% på mig og min hund og går det ikke hjælper hun hvordan man så kan gøre, jeg har stillet rigtig mange spørgsmål og selvom jeg har været meget frustreret, så holder hun modet oppe og siger det nok skal blive bedre, og det gør det også og hun gør det hele med et smil så glæder mig til endnu mere læring for er ikke helt i mål ❤️ Har du problemer med din hund du ikke selv kan løse kan jeg varmt anbefale potefokus.dk hun er så dygtig
- Marie Louise

Kontakt mig

30 45 23 31

Adresse: Fangelvej 20 5672 Broby

Email kontakt@potefokus.dk