Om

Om mig

Jeg hedder Michaela Ansbjerg, jeg er 23 år gammel, jeg bor i Vejle/Allested på Fyn sammen med min kæreste, vores kat Loui og hund Pablo.

Jeg har de sidste 7-8 år trænet og arbejdet med både hund, kat og hest. For mig er det vigtigste at din hund såvel som dig selv synes at træningen er sjov, og at man i fællesskab, kan danne rammerne for et godt samarbejde.

Kurser og uddannelser: 
  • Hundeadfærdsinstruktør hos Center for dyreterapi start August 2021
  • Holistisk juniorundervisner hos ridecare i Taulov i 2014
  • Online klikkertræningskurser
 
Udover kurser og uddannelser, har jeg opnået en masse praktisk erfaring. 
 
Om Potefokus.dk

Formålet med Potefokus.dk er at kunne inspirere og hjælpe hunde og deres ejere ude i Danmark til et godt, trygt og sjovt samarbejde. Træningen på Potefokus kommer til at tage udgangspunkt i indlæringsteorien med stor vægt på klikkertræning. For mig er forståelsen mellem hund og ejer, samt at tingene bliver taget i et tempo hvor begge parter kan være med super vigtigt, hvilket afspejler sig i min undervisning, kurser og træning med jeres hund. Hos mig findes ingen dumme spørgsmål. Alle kan lære at træne med deres hund, uanset alder, tålmodighed osv. Det spiller ingen rolle for et godt slutresultat.

Konceptet med Potefokus, er at hos mig kan du trygt træne din hund hjemme i dine egne omgivelser, hvor du vil opleve at der virkelig sker noget i træningen, da du ikke skal kæmpe om underviserens hjælp/opmærksomhed, da du hos mig bliver undervist alene med din hund. Du kan dog også tilmelde dig et at mine træningshold, hvor der maximalt vil være 6 hvalpe eller 5 teenagehunde på holdet. 

Jeg kører i hele Danmark.

I kan se mere om mine priser, under mine ydelser.

Hvis i skulle have spørgsmål, må i meget gerne kontakte mig, så jeg kan hjælpe jer med at få helt styr på hverdagens problemer, eller general træning med din hund. 

God træning
Michaela Ansbjerg