Få trænet din hund, hjemme ved dig selv

Få trænet din hund hjemme hos dig selv. 

Er din hverdag travl, mangler du tålmodigheden, eller vil du bare gerne have din hund trænet inden du selv skal igang? Hos mig er både du og din hund 100% i fokus. 

Jeg tilbyder at tage din hund i træning hjemme ved dig selv. 
Alt efter hvad du ønsker at få trænet er der forskellige muligheder for længen af forløbende. Jeg anbefaler  et forløb på ca 10 gange træning, nogle hunde har brug for mere andre mindre, alt efter hvad der skal være fokus på. Dette kan være intensive forløb hvor jeg kommer hverdag, et par gange i ugen eller blot 1 gang i ugen, da det skal passe ind i jeres kalender. 

Hos mig kan du få skræddersyet et program/træningsskema, der passer til lige netop jeres behov. Så hvis du kunne været interesseret i at have din hund i træning, hvor du selv kan være med på sidelinjen, og din hund er hjemme i trygge faste rammer, så kontakt mig nu for at høre mere.

Kontakt mig

30 45 23 31

Adresse: Fangelvej 20 5672 Broby


Email kontakt@potefokus.dk

Det siger kunderne

Til alle som vil gøre noget godt for deres hund. Pludselig var min hvide Schnauzer, Svante, blevet 22 måneder, uden at vi havde deltaget i nogen form for hvalpetræning. Svante er en nysgerrig, livlig og klog hund, som de fleste ville kalde problemfri på områderne: Gø Alene hjemme Pelspleje Tandbørstning Bilkørsel Hundetræning kommer som et spørgsmål fra mine gæster, som synes, Svante er for voldsom i sin velkomst når han springer op uden hensyn til gæstens ønsker. Mit barnebarn spørger også om Svante ’’kan nogle tricks’’. Vi kunne have valgt at deltage i fællestræning med instruktør og mange hunde og deres ejere. Men da vi erfarede, at Michaela, Potefokus, tilbød træning af Svante i hjemmet og samtidig kunne instruere af mig, så jeg kunne fortsætte træningen mellem hver session, var det præcis hvad vi kunne ønske os.
Michaela har nu været hos os 4 gange og Svante gør hurtige fremskridt takket være Michaela’s enestående evne til at kommunikere med Svante. Som Svantes ejer er jeg dybt imponeret over hvad Michaela kan lære ham og at jeg faktisk kan overtage og få Svante til at bruge det lærte. Michaela’s træning er baseret på et enestående, kreativt og årvågent samspil med Svante som foregår i al kærlighed. Michaela er en ’’Hunde-hvisker’’.

Svante er lige nu en pragtfuld teenager med alt hvad det indebærer. Med Michaela’s træning vil han blive elsket af alle – også af mine gæster.
Vi glæder os til næste session
- Erik K