Teenagetræningshold -juni (Mandagshold)

kr. 1.100,00

På dette unghundehold er der fokus på at skabe en familiehund som de fleste drømmer om, der vil blive lagt vægt på praktiske øvelser, som nemt kan bruges i hverdagen til at skabe den gode familiehund med fokus på samarbejde og leg. 😍

Der bliver trænet ud fra positive metoder, hvor der vil blive brugt klikkertræning (dette er dog ikke et krav men en klart anbefaling).

Der vil maximalt være 6 hunde pr hold og afholdes ved minimum 3 hunde

Husk at skriv hundens navn og alder i kommentarfeltet når du tilmelder dig. 

På lager

 

Beskrivelse

Mit Teenagetræningshold er for dig med en unghund på mellem 6-18 måneder.

På mit teenagetræningshold er der fokus på at skabe familiehunden som de fleste drømmer om, der vil blive lagt vægt på praktiske øvelser, hvor din unge hund lærer at have kontrol over sig selv, møde andre hunde og have fokus på dig. Derudover vil der blandt andet også være fokus på at gå pænt, sit, ro, bliv og impulskontrol.

Der bliver trænet ud fra positive metoder, hvor der vil blive brugt klikkertræning (dette er dog ikke et krav men en anbefaling).

På dette hold gælder det om at du kommer godt i gang med træningen, for at styrke jeres samarbejde og ikke mindst jeres hunds kontrol over sig selv.

Dette hold består af:

Online kursus med vigtig teori og viden til træning – Denne ligger på Google drev, og er noget du skal se inden opstart.

Praktisk information:

Adresse: Bjergvejen 51, 5672 broby

Datoer:

De fysiske træninger foregår på følgende datoer kl 19:00-20:00:

  • 3/6

  • 10/6

  • 17/6

  • 24/6

  • 1/7

  • 8/7

Derudover vil der være en bonus 7. gang der ligger tirsdag d.15/7 fra 19:00-20:00 ca som er en miljøtræningsdag hvor vi tager til Odense, laver de øvelser i har lært på holdet samt træner jeres hunde i at blive trygge og mentalt stærke ude i den virkelige verden.

 

Læs mere om mit teenagetræningshold her:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Teenagetræningshold -juni (Mandagshold)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *