Tilbud
 

Online hundetræningshold – Nørdeholdet Juni

kr. 599,00

🐾 Velkommen til vores spændende online hundetræningshold, skabt til at passe perfekt ind i din travle hverdag, uden at gå på kompromis med din hunds træning! Drømmer du om at fordybe dig i træning med din bedste hundeven, men har svært ved at finde tid i kalenderen til traditionelle træningshold? Så er dette din mulighed for at træne hjemmefra og styrke båndet til din hund gennem samarbejde og leg.

🏡 Dette online træningshold er til dig, der har deltaget på mine hold eller 1:1 forløb tidligere. Nu kan du dykke endnu dybere ned i træningen med en masse sjove og udfordrende øvelser.

💰 Få alt dette til en introduktionspris på kun 599 kr! Normalpris 999 kr. Et hold med en værdi på 2100 kr, så du får masser af viden og træning for dine penge.

👇 Scroll ned for at læse mere om holdet.

På lager

 

Beskrivelse

🐾 Velkommen til det spændende online hundetræningshold, som jeg har skabt til at passe perfekt ind i din travle hverdag, uden at gå på kompromis med din hunds træning! Drømmer du om at fordybe dig i træning med din bedste hundeven, men har svært ved at finde tid i kalenderen til traditionelle træningshold? Så er dette din mulighed for at omdanne din stue til træningspladsen, og få et super godt bånd til din hund, gennem samarbejde og leg.

🏡 Træn hjemmefra, i din egen komfortzone, og deltag i mit eksklusive online fællesskab. Dette online træningshold er til dig som har deltaget på mine hold eller 1:1 forløb tidligere, nu ved du allerede, hvor effektiv træningen kan være med mig. Men dette er blot din mulighed for at dykke endnu mere ned i træningen, hvor vi virkelig kommer til at nørde med en masse sjove og udfordrende øvelser.

Som deltager på vores onlinehold får du adgang til:

📅 En lukket Facebook-gruppe, hvor du kan dele dine sejre, udfordringer og erfaringer med andre dedikerede hundeejere.

🎓 2 månedlige live undervisning og spørgsmål/svar-sessioner via google meet, denn live vil blive lagt ind i facebookgruppen inden 24 efter live sessionen hver torsdag fra 20:15- ca 20:45. Vi vil gennemgå ugens øvelser inden for emnerne lydighed, impulskontrol, tricks, fri indlæring, håndtering og kropskontrol.

🗓️ Vi mødes live i gruppen 8 gange! hvilket vil sige at træningsholdet forløber over 16 uger.

Og som en ekstra bonus har du adgang til 1x drop-in træning i måneden(i perioden holdet kører) til en super skarp pris på kun 96 kr (det svarer til 20% rabat), hvor du kan finpudse dine færdigheder med min vejledning i den virkelige verden.

Datoer for live i gruppen er alle gange kl 20:15-20:45

  • 6/6
  • 20/6
  • 4/7
  • 18/7
  • 1/8
  • 15/8
  • 29/8
  • 12/9

📝 Stil spørgsmål i Facebook gruppen, og forvent svar indenfor 72 timer – så du altid er støttet og guidet på din træningsrejse.

💰 Og det bedste af det hele? Alt dette kan du få til en introduktionspris på kun 599 kr! En fantastisk mulighed for at fordybe dig i hundetræning til en brøkdel af prisen – normalpris 999 kr! Dette hold har er en værdi på hele 2100 kr, så du får en masse spændende viden og træning for dine penge.

🐶 Tøv ikke! Tag springet og gør din hunds hverdag endnu sjovere. Tilmeld dig nu og lad os sammen skabe et stærkere bånd og en lykkeligere, mere velopdragen hund!

Jeg glæder mig til at træne med dig og din hund

🚨 OBS: Hvis du ikke tidligere har trænet med mig, men ønsker at deltage i mine online træningshold, så send mig en besked på mine sociale medier eller en mail. Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde det rette hold! 🐾

  • Holdet afholdes ved minimum 3 tilmeldninger

Tidligere deltager siger: 

Vi har derudover valgt at tilmelde os et nyopstartet online træningshold, da vi ønsker at lære endnu mere, og få et bedre forhold til vores hund.

Vi har været med på dette, første gang hun har kørt holdet, og selvom det var første gang, har vi været super tilfredse.

Vi har lært en masse øvelser, som har styrket båndet til vores hund.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Online hundetræningshold – Nørdeholdet Juni”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *