Live Webinar – “Den gode hvalpestart.”

kr. 199,00

Er du i gang med at byde et nyt, pelsklædt familiemedlem velkommen, eller står du allerede midt i det kærlige kaos, der følger med en livlig hundehvalp?

Tag en pause fra informationsoverloadet på nettet og lad mig guide dig gennem en berigende og lærerig aften med min online hvalpeaften – “Den gode hvalpestart.”

Praktisk information:

  • Det vil blive afholdt d. 2 juni 2024 kl 13:00 
  • Denne aften vil vare: 2-2,5 time
  • Live webinaret vil blive afholdt via Google meet

Det siger tidligere deltagere:

“Alt var spændende, og interessant, så ville bare gerne have mere af det hele😊”  

 

“Det var super spændende, og selvom jeg inden start havde været lidt bekymret om tidspunktet, sad jeg tilbage med en følelse af at jeg kunne være fortsat en time mere!”

 

Beskrivelse

Dette live webinar vil blive afholdt d. 2 juni 2024 kl 13:00 

Er du i gang med at byde et nyt, pelsklædt familiemedlem velkommen, eller står du allerede midt i det kærlige kaos, der følger med en livlig hundehvalp?

Tag en pause fra informationsoverloadet på nettet og lad mig guide dig gennem en berigende og lærerig aften med mit live webinar – “Den gode hvalpestart.”

I løbet af denne spændende aften vil du blive forsynet med gode indsigter og praktiske færdigheder, herunder:

1. Hundens baggrund: Få en dybere forståelse af din hunds baggrund og hvordan den historie former dens adfærd i dag.

2. Hvalpens udvikling: Udforsk de forskellige udviklingsfaser, som din hvalp gennemgår, og opdag, hvordan du kan støtte den på bedste vis.

3. Træningsteorier: Lær om forskellige træningsmetoder og opdag den mest effektive til at opbygge et tillidsfuldt bånd mellem dig og din hvalp.

4. De klassiske hvalpeproblematikker: Identificer og håndter klassiske udfordringer, som enhver hvalpeejer kan støde på, og få konkrete løsninger.

5. Alene hjemme træning og separationsangst: Opdag værdifulde tips til at træne din hvalp til at være tryg, når den er alene hjemme, og hvordan du undgår separationsangst.

Efter denne aften vil du gå væk med en værdifuld værktøjskasse af viden og sjove øvelser, som du nemt kan integrere i din daglige rutine med din hvalp. “Den gode hvalpestart” er mere end bare en online hvalpeaften; det er en mulighed for at fordybe dig og styrke forholdet til din firbenede ven.

Tilmeld dig nu og oplev, hvordan denne aften kan forvandle dine bekymringer til selvsikkerhed og din forvirring til sjove øjeblikke med din hvalp. Lad os sammen skabe en stærkere forbindelse mellem dig og din pelsede følgesvend!

Du vil få tilsendt et link til webinaret efterfølgende, og du har mulighed for at se det 2 måneder efter afholdt live webinar.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Live Webinar – “Den gode hvalpestart.””

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *