Hvalpetræningshold – Juni(Mandagshold)

kr. 1.100,00

På dette hvalpehold er der fokus på at skabe en familiehund som de fleste drømmer om, der vil blive lagt vægt på praktiske øvelser, som nemt kan bruges i hverdagen til at skabe den gode familiehund med fokus på samarbejde og leg så det er sjovt for både dig og din hvalp. 😍

Der bliver trænet ud fra positive metoder, hvor der vil blive brugt klikkertræning (dette er dog ikke et krav men en klart anbefaling).

Der vil maximalt være 6 hvalpe pr hold og afholdes ved minimum 3 hvalpe

Husk at skriv hundens navn og alder i kommentarfeltet når du tilmelder dig. 

Udsolgt

Ikke på lager

 

Beskrivelse

 Hvalpetrænings holdet vil blive afholdt både indendørs og udendørs så vi kan træne i tørvejr uanset vejret.
Holdet er til dig der har en hvalp fra 8 uger til 6 måneder

På dette hvalpetrænings hold er der fokus på at skabe den familiehund som de fleste drømmer om, der vil blive lagt vægt på praktiske øvelser, som nemt kan bruges i hverdagen til at skabe den gode familiehund med fokus på samarbejde og leg så det er sjovt for både dig og din hvalp.

Der bliver trænet ud fra positive metoder, hvor der vil blive brugt klikkertræning (dette er dog ikke et krav men en anbefaling).

Dette hvalpetrænings hold består af:

1 online teoriaften, her vil jeg komme ind på træningsmetoder, øvelser, og hvad i skal være opmærksomme på i livet med en ny hundehvalp og når jeres hunde bliver teenagere, til teorien vil det også være muligt at stille spørgsmål.

Adresse: Bjergvejen 51, 5672 broby

På dette træningshold får du en gratis plads på mit live webinar “den gode hvalpestart” d. 2. juni 2024 kl 13:00-15:00 (dette har en værdi af 250 kr inkl moms)

Datoer:

Live webinar “Den gode hvalpestart” d. 2. juni 2024 kl 13:00-15:00

De fysiske træninger foregår på følgende datoer kl 17:45-18:45:

  • 3/6

  • 10/6

  • 17/6

  • 24/6

  • 1/7

  • 8/7

Derudover vil der være en bonus 7. gang der ligger tirsdag d.15/7 fra 19:00-20:00 ca som er en miljøtræningsdag hvor vi tager til Odense, laver de øvelser i har lært på holdet samt træner jeres hunde i at blive trygge og mentalt stærke ude i den virkelige verden.

 

På dette træningshold får du også adgang til en Facebook gruppe, hvor du har mulighed for at dele din træning der hjemme, samt at jeg deler vigtig information med jer i denne gruppe.

Læs mere om holdet her:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hvalpetræningshold – Juni(Mandagshold)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *