Hvalpe fortsætter træningshold – Juni

kr. 1.100,00

Holdet er til dig der har en hund fra 16 uger til 18 måneder, og har gennemført minimum 1 hvalpetræningshold, hvis du har gået ved en anden end mig, så send mig gerne en besked inden du tilmelder dig. Vi vil på dette træningshold træne videre på de basale øvelser du har lært på et hvalpetræningshold, og arbejde hen imod at du får en rolig, lydig og velafbalanceret familiehund.

Der bliver trænet ud fra positive metoder, hvor der vil blive brugt klikkertræning (dette er dog ikke et krav men en klart anbefaling).

Der vil maximalt være 6 hunde pr hold og afholdes ved minimum 3 tilmeldninger

Husk at skriv hundens navn og alder i kommentarfeltet når du tilmelder dig. 

Udsolgt

Ikke på lager

 

Beskrivelse

 Hvalpe fortsætter træningsholdet vil blive afholdt både indendørs og udendørs så vi kan træne i tørvejr uanset vejret.
Holdet er til dig der har en hund fra 16 uger til 18 måneder, og har gennemført minimum 1 hvalpetræningshold, hvis du har gået ved en anden end mig, så send mig gerne en besked inden du tilmelder dig.

Vi vil på dette træningshold træne videre på de basale øvelser du har lært på et hvalpetræningshold, og arbejde hen imod at du får en rolig, lydig og velafbalanceret familiehund.

Der bliver trænet ud fra positive metoder, hvor der vil blive brugt klikkertræning (dette er dog ikke et krav men en anbefaling).

Praktisk information

Du får adgang til et online kursus med vigtig teori og viden til træning – Denne ligger på Google drev, og er noget du skal se inden opstart.

Adresse: Bjergvejen 51, 5672 broby

Hele familien må gerne deltage hvis det giver mening og ikke forstyre hunden og de andre deltagere

På dette træningshold får du også adgang til en Facebookgruppe, hvor du kan stille spørgsmål til træningen, samt se hvad vi har trænet hvis der er gange du ikke kan komme.

 

Datoer:

De fysiske træninger foregår på følgende datoer kl 12:15-13:15:

  • 9/6-24
  • 16/6-24
  • 30/6-24
  • 7/7-24
  • 14/7-24
  • 21/7 – Denne gang er jeres “eksamen” hvor i viser alle øvelserne i har lært igennem de sidste 5 gange.

Derudover vil der være en bonus 7. gang der ligger d.23/7 fra 18:30-19:30 ca som er en miljøtræningsdag hvor vi tager til Odense, laver de øvelser i har lært på holdet samt træner jeres hunde i at blive trygge og mentalt stærke ude i den virkelige verden.

Læs mere om mine hold her:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hvalpe fortsætter træningshold – Juni”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *