Online 1:1 forløb

Velkommen til mine online hundetræningsforløb – skræddersyet til dig som måske har en travl hverdag, eller måske har en hund som ikke kan være alene hjemme – i dette tilfælde fungerer online undervisning nemlig perfekt! Jeg forstår, at livet kan være hektisk, og det er ikke altid nemt at finde tid til traditionel træning.

Mine online 1:1 hundetræningsforløb er skabt til folk som dig, der foretrækker den bekvemmelighed, som online undervisning kan tilbyde. Uanset om du sidder på den anden side af byen eller på den anden side af landet, eller måske i et andet land, kan du nu få adgang til professionel hundetræning fra komforten af dit eget hjem.

Skræddersyet Træning og Fleksible Forløb

I fællesskab vurderer vi, hvor lang en træningssession dig og din hund har brug for – om det er en kort, effektiv 30-minutters session eller en mere omfattende 60-minutters træning, og det er et langt eller kortere forløb, kommer an på jer og jeres udfordringer. Jeg er her for at hjælpe dig og din hund med at opnå jeres mål og styrke jeres bånd, uanset hvor travlt dit liv er.

Så gør dig klar til at opleve en ny måde at træne din hund på, som passer perfekt ind i en travlt hverdag. Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig og din firbenede ven!

Online Hundetræning: Skab Tryghed og Resultater

Online hundetræning er en fantastisk løsning, især hvis du bor langt væk fra mig. Uanset hvor du befinder dig, kan vi skabe en undervisningsplan, der er skræddersyet til netop jer og jeres udfordringer, og det hele kan foregå online.

Min erfaring viser, at online hundetræning også er ideel, hvis du har en hund, der har svært ved at være alene hjemme. Når en hund oplever stress eller angst ved at være alene, kan den ofte reagere sensitivt på rutiner og triggere i træningen. For at undgå at forstyrre jeres daglige rutiner vil jeg være i daglig dialog med jer online.

Dette tætte samarbejde gør det muligt for dig at se hurtige resultater fra træningen i et online forløb. Når du deltager i mit Online alene hjemme forløb, vil du opdage, hvordan din hund gradvist bliver mere tryg og selvsikker, selv når den er alene hjemme. Sammen vil vi arbejde på at skabe en tryg og harmonisk hverdag for både dig og din firbenede ven. Se mere om mit Online alene hjemme forløb nedenfor.

Priser og betaling

Prisen på dit skræddersyede online 1:1 hundetræningsforløb afhænger af flere faktorer, herunder den specifikke udfordring, du står over for, dine mål for forløbet. Jeg skræddersyr hvert forløb til at imødekomme dine behov og stræber efter at levere værdi og resultater til en rimelig pris.

Uforpligtende tilbud

For at få en nøjagtig pris på dit online 1:1 hundetræningsforløb, bedes du kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Dette giver mig mulighed for at forstå din situation og skræddersy en pris, der passer til dig og din hunds unikke behov.

Betaling i Rater

Jeg tilbyder også muligheden for at betale for dit træningsforløb i rater, så det er så nemt og overskueligt for dig som muligt. Dette giver dig fleksibilitet og mulighed for at sprede omkostningerne over tid, så du kan fokusere på træningen og opnå de ønskede resultater.

Jeg ser frem til at hjælpe dig og din hund med at opnå jeres mål. Kontakt mig i dag for at få et skræddersyet tilbud og begynde rejsen mod en bedre forståelse og harmoni mellem dig og din hund.

1:1 Online hundetræningsforløb

Herunder finder du eksempler på onlineforløb, der giver dig en idé om, hvad vi kan opnå sammen. Disse forløb udgør blot nogle af de utallige muligheder.

Hvert træningsforløb skræddersyes for at møde netop dine behov som hundeejer og din hunds individuelle temperament og udfordringer. Mit mål er at hjælpe dig med at skabe harmoni mellem dig og din hund, uanset hvilken udfordring du står overfor. Sammen skaber vi det rette træningsforløb til din enestående situation.

Alene hjemme trænings forløb

Er din hund bange for at være alene hjemme? Gør den? Klistrer den sig til dig, hver gang du finder nøglerne frem? Har naboerne klaget over støj?

Jeg forstår, at du på dette tidspunkt måske føler dig frustreret, ked af det og endda har haft en klump i maven, når du har tænkt på, hvor uoverskueligt dette problem kan virke. Processen hidtil kan have været lang og fyldt med bekymringer, men jeg er her for at støtte dig og gøre det hele mere overskueligt.

Med mit Alene Hjemme Træningsforløb vil jeg sikre dig en følelse af tryghed og mulighed for at kontakte mig alle dage inden kl. 19:30. Processen med at lære din hund at være alene, kan være fyldt med bekymringer og spørgsmål, og derfor kan du forvente at modtage svar inden dagen er omme, medmindre jeg af personlige årsager ikke har mulighed for at svare. 📝📞

Mit alene hjemme træningsforløb foregår online, da det er min erfaring, at træningen på denne måde forløber bedre, da mange hunde efter nogle gange vil begynde at forbinde mig med, at nu skal der trænes alene hjemme, og de vil derfor allerede, når jeg kommer, være mere anspændte.

Hos mig er Alene hjemme forløbet baseret på månedsbasis, så I har fuld fleksibilitet til at vælge, hvor længe I ønsker at have mig ved jeres side. Det er vigtigt for mig, at I føler jer trygge og har den støtte, I har brug for, indtil I er klar til at stå på egen hånd.

Kontakt mig hvis du vil høre mere

Mia

Charlie, som er en hvalp på ti uger og mig er midt i et træningsforløb i eget hjem 🐶 Den hjælp, som Michaela bare indtil nu har givet os har været uundværlig!! Og det er trods, at vi har haft hund i 19 år 🐶 Michaela kigger på helheden i hjemmet og laver træningsplan ud fra det. Det er ikke en facitliste man får udleveret, at “sårn og sårn skal I bare gøre”…. Nej, planen laver hun ud fra samtale og dét hun ser 🐶

Caroline

Bedste træner Jeg har brugt potefokus og Michaela til at hjælpe mig med min hvalp Nala. Nala har haft rigtig store problemer med at være alene hjemme og jeg havde snart miste modet, på at gøre noget. Men da jeg fandt Michaela, hjælp det bare helt vildt. Hun lavede en træningsplan som var perfekt til mit og min hunds behov. Nala kan nu være alene i 4-5 timer uden problemer. Det er takke være Michaela og hendes fantastisk arbejde. Jeg kan nu tage i skole og ud med vennerne uden at være bekymret, og det er bare helt fantastisk. Jeg vil gerne sige 1000 mange gange tak for hjælpen og vil 100% anbefale Michaela og Potefokus.

Mette

Vi kan varmt anbefale PoteFokus. Vi vil helt klart anbefale Michaela. Vi vil helt klart anbefale Michaela. Via hendes hjælp har vi fået rigtig gode redskaber til at lære vores hund Preben at være alene hjemme samt ikke at være så aggressiv overfor andre hunde. Vi kan via hendes træning se en forskel i Prebens adfærd. Udover det står Michaela virkelig til rådighed når man er i et forløb hos hende. Man føler sig tryg, set og hørt 🐻

30 45 23 31

Email kontakt@potefokus.dk

Adresse: Fangelvej 20 5672 Broby