Få din hund i træning

Optimer din hverdag og spar tid ved at få trænet din hund i dit eget hjem, mens du er optaget af arbejde, børneafhentning, hjemmekontor eller lignende. Jeg tilbyder træning af høj kvalitet til hunde, der ønsker at lære basisfærdigheder eller tackle specifikke problemer.

Lad mig hjælpe dig med at opnå dine træningsmål, mens du bevarer dit nære forhold til din hund.

Sådan fungerer træningen

Jeg tilbyder nu at komme hjem til dig og træne din hund på en professionel måde, baseret på indlæringspsykologiske principper og klikkertræning. Din hund vil få træning i de udfordringer og problemer, som du ønsker hjælp med, og alt vil ske hjemme hos dig, så din hund kan forblive i trygge rammer.

Du vil modtage et skræddersyet træningsprogram efter endt forløb og en startpakke bestående af en klikker og en pose godbidder. Varigheden af træningsforløbet afhænger af dine ønsker og hvor meget du ønsker at være med i træningen. Jeg anbefaler et minimum på 4 træningssessioner, men alt efter dit ønske kan forløbet strække sig over 10 eller flere sessioner, med fleksible muligheder for træning hverdag eller ugentligt.

Kontakt mig nu for at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig og din hund med at opnå jeres træningsmål.

Hvordan træner jeg?

Jeg lægger stor vægt på, at du som hundeejer føler dig set og hørt, når du træner med mig. Derfor tilbyder jeg personlig træning, hvor jeg dedikerer min fulde opmærksomhed til dig og din hund.

Det betyder også, at der ikke findes nogen dumme eller pinlige spørgsmål eller holdninger. Jeg ønsker, at du er ærlig, så vi sammen kan komme videre med træningen.

Jeg træner udelukkende med hundevenlige metoder og fokuserer på indlæringspsykologi. Jeg har gode erfaringer med at bruge klikkertræning og har opdaget, at det er en metode, som alle kan lære, uanset alder og tidligere træningserfaring. Det er dog vigtigt at bemærke, at klikkertræning ikke er et krav for min undervisning.

Inden vores træning sender jeg et kort spørgeskema til din e-mail for at kunne planlægge undervisningen tilpasset dig og din hunds behov.

Den første gang jeg kommer hjem til jer starter med en samtale baseret på spørgeskemaet. Herefter går vi i gang med træningen. En træningssession vil typisk være på 1 time med pauser ind i mellem så koncentrationen for din hund kan holde.

Gør en god hund, endnu bedre!

At opdrage en hund er en af de bedste ting i verden. Men det kan være svært til tider!

At undgå bid, konstant at skulle fjerne tis fra tæppet, undgå at blive trukket afsted på gåture og navigere i den komplekse verden af ernæring kan være frustrerende og overvældende. Nogle gange føles det som om udfordringerne aldrig stopper.

Hos Potefokus tilbyder jeg personlig træning, holdtræning og produkter til hundeejere, så de kan overvinde deres hunds problemer og opnå en glad, sund og velopdragen hund.

Center for Dyreterapi
Professional Dog Training Classes in Cosford | Cosford Dog Training
Home Page

Sandra Nielsen

God og professionel vejledning. Vi har fået mange gode og relevante værktøjet til vores franske bulldog. Vores største udfordring har været at vores hund hoppede op af gæster. Den havde den tendens til at gø, når vi snakkede med vores gæster - til tider op til 20 min, hvis den ikke fik opmærksomhed. - Dette har Potefokus hjulpet os med på lidt over en måned af 3 besøg...

Christina

Michaela er en meget dygtig og opmærksom hundetræner, som vi vil give vores bedste anbefalinger. Hun er meget behagelig og rummelig, og virkelig dedikeret i forhold til sit arbejde med dyr. Vi har deltaget på både hvalpehold og unghundehold med Michaela som underviser, og har haft stor gavn af hendes vejledning og hjælp hjemme hos os selv. Hendes undervisning er præcis og nem...

Karina Glasdam

Vi kan varmt anbefale PoteFokus. Michaela har været guidende og hjælpsom i vores vej ind i at have hund. Vi har gået på hhv hvalpe- og teenagehold, og har lært grundlæggende færdigheder, som var vores ønske til at få en glad og rolig familiehund. Derudover har der været god mulighed for socialisering med de andre hunde på holdet. Michaela er imødekommende og meget ...

30 45 23 31

Email kontakt@potefokus.dk

Adresse: Fangelvej 20 5672 Broby